KorhoneCom muuttaa vuoden loppuun mennessä...

Uusi verkkokauppa tulee olemaan Korhone ja osoitteena on korhone.eu (näin alustavasti). Osoite korhone.com tulee olemaan redirect osoite tai toisin päin (katotaan kummin kannattaa).

Uusi verkkokauppa-alusta on WooCommerce, joka on tuttu alusta sillä se on ollut ennen KorhoneCom:n alustana ennen Shopify:tä. Asennus on tehty 7.5.2024, mutta sisältö siellä ei vielä ole. Integraatio-koodailut on vasta aloitettu ja tällä viikolla olisi tarkoitus saada ensimmäiset tuotteet liveksi. Tuotteet tulevan olemaan valmiiksi hinnoiteltu uutta 25,5% ALV:tä silmällä pitäen.

Zurück zum Blog

3 Kommentare

Noniin :) Nyt alkais Korhone-verkkokaupan tuotelukumäärä olla samoissa 70k luvun tietämillä, kuin täälläkin. Uuteen Korhone-verkkokauppaan on laitettu myös pikkuhiljaa tarjouksia päälle, tällä hetkellä etusivulta löydät pari ilmanviilennintä / ilmastointi laitetta hyvään tarjoushintaan. Käythän tutustumassa!

Sekä Korhone-verkkokaupassamme voimassa toistaiseksi -5% alennus kaikesta sekä lisäksi jos ostat vähintään 2 eri tuotetta alennus on -10%!

Jani Korhonen

Kirjoitetaas välillä tännekin.. Väliaikatietoja on tullut kirjoiteltu uuden verkkokauppamme “blogiin” osoitteeseen https://korhone.eu/ajankohtaista-blogi-uutiset/. Tänään 31.5 uudessa Korhone-verkkokaupassa on jo 34000 tuotetta, joten puoliväli tämän verkkokaupan tuotemäärään häämöttää.

Jani Korhonen

Ensinmäiset 1000 tuotetta lisätty verkkokauppaan Korhone. Tuotteita lisätään koko ajan lisää PHP-API-integraation avulla. Käythän tutustumassa uudistettuu Korhone-verkkokauppaamme. Tutustumis tarjouksena alennuskoodilla TUTUSTUMISTARJOUS -10% alennus vuoden loppuun.

Jani Korhonen

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.