KorhoneCom muuttaa vuoden loppuun mennessä...

Uusi verkkokauppa tulee olemaan Korhone ja osoitteena on korhone.eu (näin alustavasti). Osoite korhone.com tulee olemaan redirect osoite tai toisin päin (katotaan kummin kannattaa).

Uusi verkkokauppa-alusta on WooCommerce, joka on tuttu alusta sillä se on ollut ennen KorhoneCom:n alustana ennen Shopify:tä. Asennus on tehty 7.5.2024, mutta sisältö siellä ei vielä ole. Integraatio-koodailut on vasta aloitettu ja tällä viikolla olisi tarkoitus saada ensimmäiset tuotteet liveksi. Tuotteet tulevan olemaan valmiiksi hinnoiteltu uutta 25,5% ALV:tä silmällä pitäen.

Zurück zum Blog

4 Kommentare

Korhone-verkkokaupan tuoteryhmittelyä muokattu sillä tavalla, että on tehty “aliverkkokauppoja” joihin laitetaan tietyn tuoteryhmän tuotteita: Gourmet & Keittiö
Koti & Puutarha / Lelut & Asut / Muoti & Asusteet / Parfyymit & Kosmetiikka / Tietokoneet & Elektoniikka / Terveys & Kauneus / Urheilu & Kuntoilu.
Linkit näihin löytyy verkkokauppojemme “Yritysinfo”-sivuilta esim. https://korhone.eu/yritysinfo/. Näiden lisäksi on myös outlet.korhone.com, jossa myynnissä pelkästään oman varaston tuotteita. Muuthan toimivat suoratoimitus eli dropshipping-periaatteella eli tilaus toimitetaan suoraan toimittajan varastosta. Ja näin ollen verkkokauppojen tuotelukumäärä voi olla niikin huima kuin 130k (Tällä hetkellä vähän vajaa 130k, lukumäärä nousee pikkuhiljaa kohti 250k joka on kahden toimittajamme tuotteiden yhteissumma)

Jani Korhonen

Noniin :) Nyt alkais Korhone-verkkokaupan tuotelukumäärä olla samoissa 70k luvun tietämillä, kuin täälläkin. Uuteen Korhone-verkkokauppaan on laitettu myös pikkuhiljaa tarjouksia päälle, tällä hetkellä etusivulta löydät pari ilmanviilennintä / ilmastointi laitetta hyvään tarjoushintaan. Käythän tutustumassa!

Sekä Korhone-verkkokaupassamme voimassa toistaiseksi -5% alennus kaikesta sekä lisäksi jos ostat vähintään 2 eri tuotetta alennus on -10%!

Jani Korhonen

Kirjoitetaas välillä tännekin.. Väliaikatietoja on tullut kirjoiteltu uuden verkkokauppamme “blogiin” osoitteeseen https://korhone.eu/ajankohtaista-blogi-uutiset/. Tänään 31.5 uudessa Korhone-verkkokaupassa on jo 34000 tuotetta, joten puoliväli tämän verkkokaupan tuotemäärään häämöttää.

Jani Korhonen

Ensinmäiset 1000 tuotetta lisätty verkkokauppaan Korhone. Tuotteita lisätään koko ajan lisää PHP-API-integraation avulla. Käythän tutustumassa uudistettuu Korhone-verkkokauppaamme. Tutustumis tarjouksena alennuskoodilla TUTUSTUMISTARJOUS -10% alennus vuoden loppuun.

Jani Korhonen

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.